Dags att boka ett golfpaket

juli 9, 2015 15:10 by Admin

Ja, nu när sommaren(men tyvärr inte sommarvädret) har anlänt är det dags att boka en ny golfresa. Får jag bestämma så vill jag gärna lyxa till det och bo på något typ av slott eller herrgård som ligger i anslutning till en fin golfbana. Frågan är bara vart? Jag har kikat en del på antingen Skåne eller Gotland som jag vet skulle vara bra, klimatet där är ju i princip alltid fint och där behöver jag knappast använda stora golfparaplyet. Men jag är också lite sugen på att åka norr ut och se vad som finns att erbjuda där i golfväg. Jag har ju faktiskt aldrig varti norr om Östersund annat än i jobbändamål, vilket är lite pinsamt för någon i min ålder, så det kan ju faktiskt vara dags. Höga Kusten skall ju vara fint, kanske något där i krokarna? Det finns egentligen bara två saker som gör mig tveksam till om vi skall satsa på att åka norr ut, dels vädret men framförallt myggen! Jag och myggen har ingen ömsesidig kärlek, dom älskar mig men jag hatar dom! Men att det är är så mycket mygg i norrland kanske bara är en myt.

Alla tips och råd mottages med varm hand!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: golfpaket
Categories: Golfsemestrar | Resa
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 03:50