Padel och Golf

november 28, 2017 08:51 by Admin

Padel och Golf, vilken perfekt kombination. Det är med glädje jag kan skriva att jag äntligen ska ner till Spanien IGEN för en vecka fullspäckad med sport. Det kommer att vara 48 timmar padel och 6 rundor golf under perfekta underhåll. Jag kommer att berätta för er hur jag lyckades hitta den ultimata resan för mig!

Jag har hittat en resebyrå som tar fram allt på ett silverfat, de hjälper dig med flyg, hotell och underhållning. Med underhållning menar jag i detta fall greenfee och hyrning av padelcourt. De har också tagit fram ett träningsschema med en av Spaniens bästa padeltränare, han kommer under 10 timmar hjälpa mig och mina medresenärer att bli en bättre spelare. Då kommer han gå igenom allt från slaget Bandeja till positionering på planen. Det kommer bli utan tvekan den bästa veckan under hela året.

Vad kommer det att kosta?

• 3 400 kronor för hotell inklusive frukost
• 1 000 kronor för flyg
• 4 000 för golf och padel
• 4 000 för mat

Det blir totalt en kostnad på 12 400 kronor för en vecka, det är inte alls farligt. Jag rekommenderar dig att göra en liknande resa om du brinner för padel och golf.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: padel
Categories: Golf | Padel
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 03:47